SiddhiVinayak – 206. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 206. epizoda

By  | 

SiddhiVinayak – 206. epizoda
Vin je stigao kući. Primeti da Sidi deluje napeto. Ona ga pita da li je pre izvesnog vremena dolazio u sobu. On negira i pita je da li je sve u redu. Sidi se kao kroz maglu priseća da se neko nagnuo nad nju. Vin se zamisli pa joj kaže da zna ko je to bio. Sidi želi da zna ko. On izgovori svoje ime i nasmeje se. Doda kako joj je on došao u snove. Sidi mu govori da to nije za šalu, neko je stvarno dolazio u sobu. Osetila je njegov dodir. On je zagrli i kaže da je to zato što ga voli, a i on nju puno voli. Ne bi joj nedostajao da se Rudra pojavio na snimanju kako je i rekao. On potom ode da se presvuče. Sidi se i dalje pita da li je sve samo umislila ili je neko zaista dolazio u njenu sobu.

Rudra je napravio kolaž od njegove i Sidine slike. Prokomentariše kako je tehnologija čudo pa doda: “Sada sam ti toliko blizu, Sidi! Mogu ti izazvati nemir.”
Neko mu pokuca na vrata. Rudra se baci u krevet i pretvara se da spava. To je Vin došao. On proveri Rudru i shvati da ovaj navodno ima groznicu. Rudra se uspravi i kaže mu da je dobro i da ne brine za njega. Vin ga pita kako da miruje znajući da mu je brat u bolovima, doneće mu lek. Izađe iz sobe. Rudra se nasmeje i izvadi termofor koji je namerno stavio ispod jastuka da izgleda da ima temperaturu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site