SiddhiVinayak – 210. epizoda – Sidi povrati Vinov imetak!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 210. epizoda – Sidi povrati Vinov imetak!

By  | 

SiddhiVinayak – 210. epizoda – Sidi povrati Vinov imetak!
Rudra je kod Vina na poslu, sedi u nekoj prostoriji, verovatno garderoberu. Tu se motaju radnici neki. Oni prepoznaju Rudru kao brata Vina Kundre.
Rudra drži u rukama svoje famozne karte i komentariše: “Vin mi je danas ulepšao dan. Prvo me je odveo u kupovinu, a onda me doveo ovamo.”
On potom počne izazivati radnike da pokušaju da ga pobede u kartanju. Jedan radnik ga oslovi sa “gospodine” i ovaj im svima zbog toga bukvalno naredi da sednu da igraju sa njim. Ovi ga bojažljivo poslušaju i sednu. Ovaj im podeli karte i naravno pobedi. Doda kako su te karte njegove sluge i on ih tera da “igraju kako on svira”. Zatraži im potom novac. Jedan čovek se usprotivi, nisu se dogovorili da bilo šta plaćaju. Rudra zahteva da mu da 200 rupija inače će ga ubiti. Vin začuje njegov glas iz druge prostorije pa požuri da vidi šta se to dešava. Kad stigne, zatekne Rudru kako drži onog čoveka za vrat i preti mu. Ostali komentarišu kako se brat superzvezde poput Vina Kundre tuče zarad 200 rupija. Vin je to čuo i nije mu pravo. Rudra se pohvali Vinu da je dobio (bolje rečeno oteo) novac: “Tvoj brat je pobedio! Nikad nije postojao, ne postoji, niti će postojati bolji kockar od mene!”
Vin nelagodno pogleda prisutne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sidi krišom posmatra Manđiri koja jede onu supu koju joj je Gauri donela. Međutim, Manđiri iznenada oseti nelagodnost i ode u kupatilo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site