SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

By  | 

Kaže Manđiri da ga baš briga za nasledstvo. Sidi na osnovu toga zaključi da Rudra onda nije umešan u Manđirine zle planove. Rudra potom krene odatle, a Sidi se brzo skloni i sakrije. Manđiri je besna i bogorada. Sidi uđe kod Manđiri i počne da joj aplaudira. Zavitlava je što je svašta radila kako bi njen pravi sin dobio bogatstvo a on ne mari za njega. Nakon što Sidi ode, Manđiri pozove Kabira. Dosta joj je Sidi.

Vin i Sidi se spremaju za zabavu. Vin kaže Sidi da voli njenu dugu kosu pa se šali i pita da li da i on pusti dugu kosu kao Rudra. Rudra ih posmatra i sluša. Sidi govori Vinu da ni ne pomišlja na puštanje kose pošto ona to ne voli. Mnogo joj se sviđa njegova kratka kosa. Grle se. Rudra je to primio k znanju i kuje plan protiv Vina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vin potraži Rudru u njegovoj sobi, ali ga ne nađe. Rudra za to vreme seče tepih na vrhu stepeništa. Vin dođe tu, pa se ovaj sakrije. Kad Vin stane na vrh stepeništa, Rudra povuče tepih i Vin izgubi ravnotežu, te se skotrlja niz stepenište. Sidi je čula neku buku i izlazi napolje iz sobe. Rudra je ugleda pa počne da drami i da se pretvara, doziva Vina. Sidi se uplaši i zaprepasti kad ugleda Vina kako pada. Ona i Rudra brzo strče do njega. Vin je srećom svestan i nije mu se desilo ništa strašno. Samo je nogu povredio. Svi se okupe oko njega. Manđiri kobajagi plače. Sidi i Rudra pomognu Vinu da ustane i odvedu ga u sobu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *