SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

By  | 

U sobi, Sidi naprska Vinovu nogu sprejem kako ga ne bi bolela i kaže mu da ne može da ide na zabavu. Vin se buni, mora da ide, kako će ona sama. Sidi mu govori da će ostati sa njim, ali po Vinu ni to nije rešenje. Rudra izjavi da može on da ide sa Sidi kad je već ta zabava tako bitna. Vin se obrraduje, nije mu to palo na pamet. Sidi takođe pristane. Rudra je srećan. Vin ga savetuje šta i kako i ovaj mu odgovara da ništa ne brine. On potom ode da se presvuče i spremi. Sidi zagrli Vina i govori mu da joj se ne sviđa što ga ostavlja, tužna je. Vin je teši. Oni se zagrle i ćute zatvorenih očiju, uživajući u trenutku. Rudra se spremio i nailazi baš u tom trenutku. Ne sviđa mu se ono što vidi. On uđe unutra i javi im se da je spreman. Međutim, kobajagi ne može da zakopča gornje dugme. Vin proba da ustane kako bi mu pomogao, ali ga zaboli noga. On zamoli Sidi da zakopča Rudri to dugme. Ova posluša. Rudra uživa u njenoj blizini i mirisu. Kad završi, Rudra pita Vina kako izgleda. Vin se nasmeši i i pokaže mu da izgleda sjajno. Sidi se nasmeši odobravajući. Njih dvoje pođu, ali Sidi pre toga kaže Vinu da se čuva i da će joj nedostajati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *