SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 211. epizoda – Vin padne niz stepenice!

By  | 

U kolima, po povratku kući, Sidi reši da ispita malo Rudru pa ga pita o njegovom životu. Rudra joj priča o svom teškom životu kako bi izmamio simpatije od Sidi. Ona ga na kraju pita zašto je bio u zatvoru. Rudra joj govori da je jednom jako voleo jednu devojku. Smisli neku priču. Sidi dobija poziv od Vina koji je pita kako je bilo na zabavi. Sidi odgovara da su i ona i Rudra uživali. Vin joj kaže da dođe u neki hotel, čeka je tu zbog onog iznenađenja o kome joj je pričao. Sidi ga pita zašto je ustajao, ali pristaje da dođe. Kaže Rudri da je ostavi kod tog i tog hotela, čeka je Vin tamo. Rudra je nezadovoljan, ali kao pristaje. Kaže joj da će poći prečicom, pre će stići. Ova mu srećno zahvali. Rudra u sebi planira da spreči da Sidi ode kod Vina u hotel. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *