SiddhiVinayak – 258. epizoda – Vin naredi Sidi da napusti kuću!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 258. epizoda – Vin naredi Sidi da napusti kuću!

By  | 

SiddhiVinayak – 258. epizoda – Vin naredi Sidi da napusti kuću!
Manđiri kaže Vinu da prvo sasluša svoju maćehu pre nego što ode kod svoje žene. Vin stane. Šankar pita Manđiri šta to govori, ko je maćeha. Manđiri zahteva da porazgovara sa Vinom nasamo. Šankar se složi i ode. Vin uhvati Manđiri za ruke.
Oči su mu suzne: “Mnogo puta si me u detinjstvu udarila kako bi me naterala da shvatim razliku između dobrog i lošeg. To me nikad nije toliko zabolelo koliko ovo kad me nazoveš pastorkom. Veruj mi. Ja nisam tvoj pastorak. Ja sam tvoj rođeni sin.”
Manđiri povuče svoje ruke iz njegovih: “Ti si onaj koji je od mene napravio maćehu.”
Vin je moli da ga ne odvaja od sebe, on nije njen pastorak…
Manđiri se složi, ali postavlja uslov: “Ako zaista ne želiš da te više ikad nazovem pastorkom, moraš izbaciti tu ženu iz ove kuće. Izgubila sam svog sina zbog nje, a ti si izgubio brata. Možeš u svom životu imati samo jednu od nas dve – ili Sidi ili mene! Na tebi je da odlučiš!”

Neko pokuca na Urvašina vrata, pa se ona napravi da plače. To je Gauri, pa ova prestane da se pretvara. Tera je da igraju karte i pita zašto je tako bleda. Gauri je tera da pojede nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!