SiddhiVinayak – 259. epizoda – Sidi napušta kuću Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 259. epizoda – Sidi napušta kuću Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 259. epizoda – Sidi napušta kuću Kundrinih!
Svi se skupe i gledaju kako Vin sa sprata baca Sidine stvari i tera je da ode iz kuće. Rađvir i Šankar pitaju Vina šta to radi, ali im ovaj naredi da se ne mešaju. To je između njega i Sidi. Naređuje Sidi da ode jer u toj kući nema mesta za ubice. Gauri je zadovoljna jer se sve brzo dešava. Praći podseti Rađvira na njihov plan. Rađvir razmišlja da preduzme nešto. Šankar kaže Sidi da sačeka dok on ode da porazgovara sa Vinom. Manđiri se smeška gledajući uplakanu Sidi. Urvaši reši da pokrene svoj plan. Praći tera Rađvira da smisli nešto, a i on isto to tera nju. Oboje razmišljaju šta će biti ako Sidi napusti kuću. Rađvir je svestan da onda njihovi snovi neće moći da se obistine. Praći je ipak zabrinuta isključivo zbog Sidi.
Vin u svojoj sobi viče i govori kako je izbacio sve stvari i svaku uspomenu na Sidi. Povredi se nakon što udari rukom u staklo njegove i Sidine slike.
Dole, Sidi se takođe povredi pokušavajući da sastavi polomljenu zajedničku sliku sa Vinom. U pozadini je tužna muzika. Ona legne na pod sa glavom na slici. Vin spali svu odeću koju je dobio na poklon od Sidi i prokomentariše kako je spalio sve što ga podseća na nju. Sad nema za nju mesta ni u njegovom srcu ni u toj kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site