SiddhiVinayak – 259. epizoda – Sidi napušta kuću Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 259. epizoda – Sidi napušta kuću Kundrinih!

By  | 

Dole, Sidi plače. Urvaši spusti kofer kraj nje. Kaže joj kako joj je Vin pobacao sve stvari i rekao joj da ode, ali joj nije dao kofer da se spakuje. Zato joj je ona donela, ima baš veliko srce. Sidi joj prebaci da joj je dovoljno pomogla tako što je uništila njenu vezu sa Vinom. Ne treba joj više njena pomoć. Urvaši izjavi da svako mora učiniti nešto kako bi ostao u toj kući. Ta kuća je poput one igre “Zmije i merdevine”. Baš joj je bilo krivo što je morala da joj smesti, ali nije imala drugog izbora. Vikala je da nije ona ta koja je na snimku, ali je niko nije slušao. Pita Sidi kako je izgledao njen nastup. Šankar nije mogao da odgleda njen nastup, pognuo je glavu, a sigurno je želeo da je gleda. Sidi je zgrožena njenim rečima i naredi joj da ne govori takve stvari obzirom da je žensko. Ona je mrlja za sav ženski rod. Urvaši pohvali njene reči, pa doda da joj je potreban neko sad kad Rudre više nema. Sidi joj podvikne da prestane da drami. Međutim, ova izjavi da će se drama nastaviti, samo što ona neće biti tu da to vidi. Osvojila je srce Manđiri, uradila je ono što ona toliko dugo nije mogla – razdvojila je Sidi i Vina! Naredi joj da spakuje svoje stvari i ode. Ne želi da je do sutra vidi u toj kući. Potom joj pruži i nešto novca i kaže joj da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Narednog jutra, Urvaši se divi vili.
Primeti Sidi kako spava na podu pa je probudi: “Upozorila sam te da odeš do jutra! Odlazi sad!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site