SiddhiVinayak – 260. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 260. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 260. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih!
Manđiri je zadovoljna što se rešila velikog problema. Sidi se seti pod kakvim se okolnostima udala za Vina i iz kojeg razloga – ona je njegov štit. Obriše suze i ponovo otvori vrata kuće. Svi se šokiraju. Sidi izjavi da nikud ne ide. Šankar i Praći se blago nasmeše.
Sidi priđe Manđiri pa joj kaže: “Ja sam snaha ove porodice i niko me ne može izbaciti iz ove kuće!”
Praći šapne Rađviru da je njena sestra zadivljujuća, u poslednjem momentu preokrene igru. Takva je od detinjstva. Rađvir je takođe impresioniran. Urvaši se pita šta će Sidi sad da uradi. Gauri je takođe napeta i razmišlja kako je gotova ako Sidi ostane tu. Manđiri drekne na Sidi da stane i pita je kako tek tako ulazi. Vin takođe pita Sidi zašto se vratila natrag. Njih dvoje ne dele više ništa. Naredi joj da ode, ali ova to izričito odbije. Doda kako je ona njegova zakonita žena, njeno ime je Sidi Vinajak Kundra i niko ne može da je spreči da boravi tu. Ako se neko prevari i pomisli da je može izbaciti, onda je lud. Sve dok je žena Vinajaka Kundre ima prava da živi u toj kući i niko ne može da joj naredi da ode. Vin je pita o kakvom to braku govori, ona se narugala tom braku. Sidi izjavi da su se ti ljudi (Manđiri i ostali njeni neprijatelji) narugali tome. Doda kako on nije bio svestan kad se oženio njome, a nije svestan ni sad. Na venčanju su se izgovorili venčani zaveti koji njemu možda ništa ne znače, ali njoj znače. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site