SiddhiVinayak – 261. epizoda – Praći odnese Sidi svoj "sargi"!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 261. epizoda – Praći odnese Sidi svoj “sargi”!

By  | 

SiddhiVinayak – 261. epizoda – Praći odnese Sidi svoj “sargi”!
Manđiri da “sargi” Gauri i Praći, a onda uzme i za sebe. Počne da bocka Sidi kako je deljenje “sargija” gotovo, a ona neka drži post bez toga. Doda kako udate žene, a ne besramne, poste i proslavljaju “Karvachauth”. Videli su samo jednu njenu fazu, a ko zna koliko je još nastupa i kojim još ljudima izvodila.
Sidi drekne na nju da je dosta bilo: “Vi znate istinu! Sve znate pa ipak igrate ovu igru kako bi mi smestili!”
Manđiri: “Šta hoćeš da kažeš?”
Sidi strogo nastavi: “Hoću da kažem da znam da ste Vi rekli Urvaši da prve bračne noći ne skine odmah masku! Vi sami ste joj rekli da zavede Rudru! Sigurna sam da je sve to Urvaši odmah snimila još tada, a Vi opet okrivljujete mene! Sve znate, pa ipak ste se vraški navrzli da ocrnite moje ime! Iskoristili ste mrtvo telo svog sina kako bi ukaljali moj karakter! Zgrožena sam znajući da možete pasti tako nisko!”
Manđiri krene rukom da je ošamari, ali je ova spreči u tome uhvativši je za ruku: “Uhvatila sam se za Vaša dela, a ne za ruku! Da ste samo pomislili da ste i Vi žena, onda ne biste tako nešto rekli! Dokazaći svoju nevinost po svaku cenu pred porodicom! A kako ćete Vi svoju? Zasigurno ću postiti za svog muža! Možete me sprečiti da pojedem “sargi”, ali kako ćete me sprečiti da uradim puđu pred Gospodom?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site