SiddhiVinayak – 262. epizoda – Vin predaje Sidi papire za razvod!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 262. epizoda – Vin predaje Sidi papire za razvod!

By  | 

SiddhiVinayak – 262. epizoda – Vin predaje Sidi papire za razvod!
Urvaši jede samose.
Manđiri bane kod nje pa je zgrabi za kosu: “Rugaš se smrti mog sina! Hoćeš u njegovo ime da iznudiš novac! Praviš se pametna?”
Urvaši je podseti da ju je već upozorila da je ne dira inače će je podsetiti. Skine papuču. Manđiri uplašeno odmahuje glavom i kaže joj da ne treba da je podseća.
Doda: “Dođe mi da te razotkrijem pred svima!”
Urvaši se nasmeje: “Ne možeš to da uradiš jer znaš da ću, ako to učiniš, i ja njima reći istinu o tebi! Ćuti i ponašaj se kao moja svekrva! Spremi mi 100 000rs! Priznajem da praviš dobre korake! Dobila sam mesto u ovoj kući, osvojila tvog muža i čak razdvojila Vina i Sidi!”
Manđiri joj pripreti da se ne raduje toliko, ima ona mnogo ideja kako da je izbaci iz kuće. I zato neka se ne pravi mnogo pametna pred njom. Urvaši primeti Vina kako prolazi tuda pa počne da se pretvara i drami, te da tobož preklinje Manđiri: “Nemojte me, molim Vas, izbaciti iz kuće! Ne želim da odem odavde jer je Rudra živeo ovde!”
Iscenira da je Manđiri gurnula i izbacila iz sobe. Manđiri ne zna šta je snašlo. Vin se, naravno, odmah umeša i pita Manđiri šta to radi, Urvaši je bila Rudrina žena i ima prava da boravi u toj kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site