SiddhiVinayak – 27. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 27. epizoda

By  | 

SiddhiVinayak – 27. epizoda
Sidi izvređa Vina. On je pita da li je došla da ga uči plesu ili da ga vređa. Ona mu odbrusi da gleda svoja posla. Vin je zaustavi. Sidi se seti šta joj je Manbir rekao preko telefona pa “promeni muziku”. Slaže Vina da je njeno ponašanje bilo samo test – da vidi koliko zapravo želi naučiti da pleše. Vinu lakne i kaže kako je trebalo pre da mu to kaže. Sidi ga tera da joj dodirne stopala pošto je on sada njen učenik, a ona njegov učitelj, tj. Guru. Vin isprva ne želi, ali se onda seti šta mu je Šankar rekao i nevoljno joj dotakne stopalo. Sidi je zadovoljna i u sebi razmišlja kako je to tek početak, tek će videti Vin šta će ga snaći.

Ađit razgovara sa slugama. Dolazi Rađvir, završio je sa vežbanjem. Ađit ga hvali. Rađvir traži od njega da ga “lansira” (kao glumca u filmskoj industriji). Ađit veli da je vreme za Vinovo “lansiranje”, a posle njega će doći red na Rađvira. Rađvir odgovara kako je on već spreman za to, a Vinu će trebati vremena dok nauči da igra. Ađit mu kaže da će, ako prvo “lansiraju” njega, svi pomisliti da ne veruju u Vina. Rađvir ga pita da li mu je on sin ili ne. Ađit se nasmeje i pita ga da li je poludeo. Dobija poziv i odlazi. Rađvir je ljut. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site