SiddhiVinayak – 272. epizoda – Sidi predloži da se uradi test koji će dokazati da li Urvaši govori istinu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 272. epizoda – Sidi predloži da se uradi test koji će dokazati da li Urvaši govori istinu!

By  | 

Sidi predloži da se uradi test koji će dokazati da li Urvaši govori istinu!

Urvaši objavi da je Vin iskoristio u pijanom stanju prošle noći. Vin je moli da mu veruje. Nije ništa uradio. Ona ga upozori da joj se ne približava, ali on joj kaže da mu veruje. Ona kaže da mu je verovala, zato je došla gore da ga pozove na molitvu. Vin kaže da je ona udovica njegovog brata. Ne može ništa takvo da uradi. Ona ga kritikuje. Kaže Šankaru da ga odvede. Šankar joj obeća da niko ne može da napravi nikakvu nepravdu nad njom u ovoj kući dok je on tu! On povede Vina sa sobom. Urvaši da znak Gauri koja odluči da ostane sa njom. Svi ostali takođe odu.
Vin moli Šankara da ga sasluša. Šankar mu kaže da bude jasan. Šta je uradio Urvaši? Vin odgovori da ga neće lagati. Ne seća se ničega. Bio je pijan. Urvaši je posle došla u sobu.
Urvaši kaže da se sve odigralo baš onako kako je ona želela. Vin je plakao zbog Sidi i pio. Ona (Urvaši) je iskoristila tu priliku. Sipala mu je neke tablete u piće. To je bio njen plan. On ne može ničega da se seti. Gauri shvati njen plan igre. Želi da smesti Vinu! Urvaši se nasmeši.
Vin kaže da se probudio i video Urvaši kako sedi u ćošku pokrivena pokrivačem. Njena odeća je bila na krevetu. Šankar ošamari Vina i odgurne ga. Manđiri dođe tu. Šankar je povređen. Šta je to uradio (Vin)! Tako se poneo prema udovici svog brata! Iskoristio je udovicu! Kamo sreće da je umro pa da nije dočekao ovaj dan! Sidi je ispred vrata. To ne može biti istina! Ne može da poveruje u to. Njen Vinajak nikad ne bi mogao da uradi takvo nešto. Sigurno je pao u nečiju zamku. Zna ga. Situacija može biti ekstremna, ali on se nikad ne bi igrao sa dostojanstvom žene. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site