SiddhiVinayak – 273. epizoda – Test je pozitivan!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 273. epizoda – Test je pozitivan!

By  | 

Test je pozitivan!

Svi su okupljeni u dnevnoj sobi. Gauri dovede Urvaši dole. Urvaši nastavlja da glumi da plače. Gauri joj kaže da malo prestane. Urvaši je pita ko su svi ti ljudi i zašto su došli tu. Sidi joj kaže da ne brine. Ona odvede Urvaši do doktora. Oni su došli da uzmu uzorke od oboje. Identiteti treba da budu skriveni, pa ih je otac pozvao tu. Urvaši glumi da se boji, ali Sidi joj kaže da ne brine. Ženski asistent pita kad se to desilo. Urvaši odgovori da se to desilo prošle noći kad su svi bili zauzeti molitvom. Doktor joj kaže da uvede Urvaši unutra. Urvaši odbije, ali je asistent ubedi. I Vin ode da da uzorak.
Muški asistent uzme uzorak sa Vinovog nokta. Vin ne može da prestane da misli o onome čemu je jutros svedočio.
Doktorka takođe uzme uzorak Urvaši. Sad može da ide dole. Urvaši se pita kakvi će rezultati biti.
Doktori kažu Šankaru da će dobiti izveštaje do ponoći. Šankar im kaže da se pobrinu da ovo ne procure nigde, treba da ostane među njima. Vin i Urvaši se pridruže članovima porodice dole. Vin se pita da li je zaista zlostavljao Urvaši. Sidi pokuša da popriča sa njim, ali on odbije. Ona ga uhvati za ruku i odvede ga gore.
Vin odgurne Sidi. Ona kaže da ga ne može ostaviti samog. Oslovi ga sa “Vinu”, ali onda se ispravi i kaže “Vinajak”. Neka ne izbegava njen pogled. Neka je pogleda u oči i neka joj kaže šta se tamo desilo. On kaže da ne misli da joj duguje bilo kakvo objašnjenje. Pita se zašto ne može ničega da se seti ako je uradio takvo nešto.
Urvaši je zabrinuta zbog izveštaja. Gauri je savetuje da spakuje stvari i da ode pre nego što istina izađe na videlo. U suprotnom će sve izgubiti. Urvaši je napeta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site