SiddhiVinayak – 275. epizoda – Venčanje Urvaši i Vina je za tri dana!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 275. epizoda – Venčanje Urvaši i Vina je za tri dana!

By  | 

SiddhiVinayak – 275. epizoda – Venčanje Urvaši i Vina je za tri dana!
Manđari kaže Sidi da je bila protiv Urvašinog i Vinovog braka, ali sad kad nju vidi kako pati, više nije protiv. Njen bol će doneti mir Rudrinoj duši. Spremna je da prihvati Urvaši za svoju snahu ako to znači da će Sidi gledati kako se previja od bola. Reši da pospe Rudrin pepeo onog dana kad Urvaši u tu kuću uđe kao Vinova žena.

Vin je rastrojen. Siđe u dnevnu sobu i ugleda Sidi kako spava na kauču. Pođe da je pokrije. Ona se probudi i on stane. Seti se onog snimka pa besno pođe odatle. Sidi ga zamoli da ne ženi Urvaši. Vin joj prebaci da on to ne bi uradio Urvaši da ona njega nije prevarila, ali tačno je da je strašno pogrešio. Zato će sad, da bi to ispravio, oženiti Urvaši. Urvaši je sve videla sa sprata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Manđiri je pozvala sveštenika da im kaže povoljan datum za venčanje i kaže Šankaru da se predomislila. Urvaši se začudi što se Manđiri odjednom predomislila. Povoljan datum je određen za tri dana. Manđiri zaduži Gauri za kuhinju, a Praći i Rađvira za dekorisanje. Najavi mehendi ritual za to veče, a ne propusti ni priliku da sipa Sidi so na ranu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site