SiddhiVinayak – 28. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 28. epizoda

By  | 

SiddhiVinayak – 28. epizoda
Sidi se vraća rikšom nazad do studija kako bi uzela Zainu fasciklu sa rezultatima. Međutim, na pola puta je presretne Vin u svojim kolima. I jedno i drugo izađu. Vin u rukama drži Zainu fasciklu. Dođe do Sidi i mrtav ozbiljan joj kaže da sve zna. Zna da je krenula nazad ka studiju da bi uzela tu fasciklu. A onda doda da fascikla zamalo da izgori u studiju. Očigledno je da pojma nema šta je u fascikli. Sidi mu traži da joj preda fasciklu, ali on odbije i pita je zašto je ljuta na njega. Dolazi inspektor i on uzima fasciklu iz Vinove ruke. Prekori ga što je uznemiravao Sidi. Sidi mu kaže da je Vin nije uznemiravao i da je on njen učenik. Uzme fasciklu i signalizira inspektoru da će ga zvati. Potom ode. Vin kaže inspektoru da on nije neki ulični bandit, treba da shvati to. Potom ode i on. Inspektor je zbunjen i pita se zašto je Sidi stala na Vinovu stranu, šta li se to dešava. On je nazove i kaže joj da mora da se vidi sa njom. Tako i urade. On kaže Sidi da se igra s vatrom. Sidi odgovara da ne može napustiti taj posao, bespomoćna je. Inspektor joj kaže da je rizično to što radi. Sidi odgovori da zna, ali bar će moći da drži Kundrine na oku. Ovaj je pita zar se ne plaši. Ona kaže kako nema izbora. Inspektor joj kaže da ga podseća na Aniketa. Ona potom dobije poziv od Zainog tate i kaže mu da uskoro stiže. Kaže inspektoru da mora u bolnicu i ovaj se ponudi da je odveze. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!