SiddhiVinayak – 28. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 28. epizoda

By  | 

Praći promeni svoje ime na jednoj od društvenih mreža i kaže kako će, kada je Rađvir tu pronađe, naići na bogatu Praći. Čekaće ga i uhvatiće ga u zamku.

Vin uči da održava ravnotežu i tom prilikom padne dosta puta. Međutim, naporno vežba i potom zaspi. Manđiri ga probudi i kaže mu da se spremi za čas plesa. Vin joj traži da ga uhvati za ruku i pomogne mu da ustane, ali mu ona kaže da ustane sam i ode. Vidija je to videla. Vin se rastužio.

Vin stigne u plesni studio i uzme loptu za vežbanje. Sidi mu kaže kako nije mogao tako brzo naučiti da održava ravnotežu. Vin skine majicu i uspe da održi ravnotežu uz pomoć lopte. Pita je hoće li sad naučiti neke korake. Sidi je iznenađena, gleda ga.

Praći očekuje Rađvirovu poruku i na kraju je i dobije. Obraduje se. Pita Advaita koliko je trenutno sati u Londonu. Advait joj kaže da je oko 5h ujutru i da se trgne iz tih svojih snova o Londonu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!