SiddhiVinayak – 28. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 28. epizoda

By  | 

Sidi daje Vinu cipele sa visokim potpeticama i traži od njega da hoda u njima. Vin kaže da on ne može to da obuje. Sidi kaže kako mora naučiti da održava ravnotežu na visokim potpeticama. Insistira da ih obuje. Vinu nije nimalo drago, ali posluša Sidi. Ne može nikako da se uspravi. Sidi traži od njega da se uspravi. On traži da mu pomogne. Sidi mu kaže da mora sam. Vin ustane. Sidi ga krišom snima. Vin je pita može li sada da sedne. Ona mu stavi još i knjigu na glavu. Vin pokuša da hoda tako. Sidi se smeje i traži od njega da vežba. Vin hoće da skine cipele. Sidi mu kaže da ih može skinuti, ali neka onda kaže Manbiru da je ne zove više i da joj ne preti. Vin joj pomirljivo kaže da će onda nastaviti da nosi cipele. Sidi je zadovoljna i na engleskom kaže kako se vežbanjem usavršava. Vin promrmlja kako mu je engleski najgori dušmanin. Sidi ga tera da joj obeća da naredna 24h neće skidati cipele. Vin nekako pristane. Sidi se seti malog Vinajaka.
U sledećoj: Zain tata ugleda Vina i ošamari ga. Sidi krišom gleda. Vin ga pita ko je on. Ovaj mu kaže da je Zain otac. On i inspektor vide da u rukama Vin drži dosta novca. Optuže ga da hoće da tim parama preokrene slučaj u svoju korist. KOMENTARE MOŽETE OSTAVITI OVDE

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!