SiddhiVinayak – 29. epizoda - Vin posluša Rađvira i ode u bolnicu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 29. epizoda – Vin posluša Rađvira i ode u bolnicu!

By  | 

SiddhiVinayak – 29. epizoda – Vin posluša Rađvira i ode u bolnicu!
Vin kaže Sidi da će tek sutradan skinuti štikle, nosiće ih ceo dan. Obećava joj. Sidi je pomalo pometena i ode razmišljajući o malom Vinajaku. Vin gleda za njom i pita se zašto mu je Sidi nedostajala.

Vidija pita Manđiri zašto je i dalje ljuta na Vina kad ga toliko voli. Manđiri odgovori da je Vin njen sin i mnogo mu veruje, ali se plaši pri pomisli da je on možda stvarno kriv za Zaino stanje. Šankar naiđe i čuje je baš u trenutku dok prepričava Vidiji kako ju je nazvala jedna Zaina drugarica (Sidi) i izgrdila je. Šankar je ispituje o tome. Proveri na Manđirinom telefonu broj sa kog je Sidi zvala i kaže kako misli da je našao svedoka koga traži. Kasnije ode u bolnicu da proveri snimak sa nadzorne kamere. Ađit ga pita šta to radi. Ovaj mu objašnjava da je neka devojka zvala Manđiri i pretila joj da neće ostaviti Vina na miru. To znači da je ona svedok koga traže, zvala je iz bolnice i zato će sigurno moći da vide ko je ona pomoću snimka. Napokon će završiti tu priču oko nje. Međutim, ne uspeju videti Sidino lice jer je u jednom trenutku okrenuta leđima, a u drugom se ispreči idol.

Hari dovede Vina kući. Svi ga ispituju zašto nosi “lungi” (tkanina koja se opaše oko struka i koja pada sve do zemlje), šta mu se desilo. Hari im pokaže da ovaj nosi štikle. Rađvir ga počne zavitlavati. Vin ispriča da mu je instrukturka plesa rekla da mora da ih nosi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!