SiddhiVinayak – 292. epizoda – Vin shvati da je Čampak zapravo Rađvir!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 292. epizoda – Vin shvati da je Čampak zapravo Rađvir!

By  | 

SiddhiVinayak – 292. epizoda – Vin shvati da je Čampak zapravo Rađvir!
Čampak/Rađvir daje Vinu i Urvaši zadatak – da naprave 108 “lepinja” od kravljeg izmeta koje će ponuditi hramu, ali pre toga natera Urvaši da popije malo kravljeg urina (koji se, inače, koristi u tradicionalnoj indijskoj medicini – prim.prev.). Vin se prvo pobuni, ali nema kuda. Manđiri ga ubedi rekavši mu da Urvaši sve to i radi za njega, a on sad ne može njoj bar malo da pomogne. Vin i Urvaši počnu. Sidi gleda Vina i u sebi razmišlja kako je hteo da podrži Urvaši, sad neka joj pomaže pri svakom ritualu.

Vin odradi jedan deo posla sa Urvaši ali se ubrzo seti razmenjenih pogleda između Sidi i Čampaka te reši da razreši tu misteriju. Ode odatle i ostavi Urvaši samu. Ona je nezadovoljna. Oko nje počnu da se motaju osice/pčele pa ona stane rukama da mlati ne bi li ih oterala. Uspe da se umaže po licu pa joj se smuči. Nervno je rastrojena i rasplače se. Praći i Sidi je gledaju i svesne su da će je uskoro slomiti.

Manđiri tetoši Čampaka dajući mu hranu i piće. On je zadovoljan. Vin gleda iz prikrajka pa namerno pozove Rađvira na telefon. Ovom zazvoni isti, ali on odbije poziv. Vin namerno pozove opet. Rađvir se pita da nije Vin negde u blizini. Vin je sad potpuno uveren da je Čampak u stvari Rađvir. Pita se zašto li on pokušava da uništi njegov i Urvašin brak. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site