SiddhiVinayak – 294. epizoda – Sidi odbija da oprosti Vinu i odlazi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 294. epizoda – Sidi odbija da oprosti Vinu i odlazi!

By  | 

SiddhiVinayak – 294. epizoda – Sidi odbija da oprosti Vinu i odlazi!
Vin kaže Sidi da ga može kazniti i njenim rukama počne udarati sebe po licu. Sidi prestane sa tim i kaže mu da želi da mu da nešto. Možda mu se svidi. Ode na trenutak odatle.
Urvaši prekoreva sebe što je pala u Rađvirovu i Sidini zamku. Sad će je izbaciti iz kuće!
Sidi se vrati u dnevni boravak sa papirima za razvod.
Kaže Vinu: “Danas nemam da ti dam oproštaj, ali ću ti zasigurno dati nešto što si dugo čekao.”
Pokaže mu papire. On počne odmahivati glavom, ali Sidi odlučno, pred svima, stavi svoj potpis na papire. Preda ih Vinu. Svi su zgranuti.
Sidi izjavi: “Potpisala sam papire za razvod sada. Od danas, mi jedno drugom nismo ništa! Naša veza je umrla onog dana kada mi zbog Urvaši nisi poverovao. Ja sam žena. A žena može sve da podnese. Muž je može prevariti ili joj pretiti, ali ona ne može podneti kada neko upire prstom u njenu čast. Onog trenutka kad si posumnjao u moju čast, tog istog tog trena si me izgubio! Ostala sam ovde da bih dokazala svoju nevinost. Položila sam vatreni test kao i boginja Sita što je. Verovala je vatri i ispunila svoj test, a bog Rama ju je izgubio. Nisam ovo uradila da bih te vratila nazad sebi. Samo sam htela da dokažem svoju nevinost. Žena uvek uspe u tome, ali veze izgore. To se desilo i sa našom vezom!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site