SiddhiVinayak – 295. epizoda – Urvaši je trudna!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 295. epizoda – Urvaši je trudna!

By  | 

SiddhiVinayak – 295. epizoda – Urvaši je trudna!
Urvaši se pakuje. Kuka i žali se što nije uspela da postane vlasnica silnog bogatstva. Taman da stavi nakit u kofer, kad tu dođu Manđiri i Gauri. Gauri joj stavi “venac” od papuča oko vrata. Rugaju joj se i prete joj. Urvaši je besna i pođe rukom da udari Gauri, ali joj Manđiri zadrži ruku i počne joj pretiti britvom u nameri da je njime ošiša na ćelavo. Urvaši uplašeno izleti napolje iz sobe.

Sidi plače i pati. Drži u rukama porodičnu sliku i jada se. Neko pozvoni na vrata. Ona otvori i iznenadi se kad ugleda Vina.

Urvaši siđe u dnevni boravak i počne moliti Šankara da je spasi. Rađvir joj kaže da joj je igra gotova. Urvaši priznaje Šankaru da su do juče Gauri i Manđiri bile deo svakog njenog plana. Šankar ne želi da je sluša. Rado bi je predao policiji da ne želi skandal i zato bi najbolje bilo da ode. Gauri joj donese kofer i kaže joj da ide. Zgrabi je za kosu i povuče ka vratima. Urvaši se onesvesti. Manđiri spreči Šankara da proveri šta joj je. Gauri sumnja da se Urvaši stvarno onesvestila pa počne da je šamara i da je prska vodom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site