SiddhiVinayak – 296. epizoda – Potvrđeno je da Urvaši čeka Rudrinu bebu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 296. epizoda – Potvrđeno je da Urvaši čeka Rudrinu bebu!

By  | 

SiddhiVinayak – 296. epizoda – Potvrđeno je da Urvaši čeka Rudrinu bebu!
Uzimaju se uzorci krvi kako bi se utvrdilo da li je Urvašino dete zaista i Rudrino. Šankar ponudi svoju krv, ali Manđiri, znajući da Šankar uopšte i nije Rudrin pravi otac, da svoju krv.

Praći i Rađvir stižu u naselje u kome je Sidi. Vin moli Praći da mu pomogne da nagovori Sidi da otvori vrata. Praći uspe da ubedi Sidi koja im kaže da vode Vina odatle. Pita Praći da li je ona sada na njegovoj strani. Praći negira. Rađvir zamoli Sidi da sasluša Vina bar jednom. Sidi ga upita šta da sluša. I ona je isto tako molila da nju saslušaju, plakala je i tvrdila da ono nije ona na snimku, ali su je opet izbacili iz kuće i prekinuli sa njom sve veze. Čak i nakon svega toga ignorisala je sve uvrede i ostala u toj kući kako bi dokazala svoju nevinost. Zašto bi onda sad ona njega slušala? Neka kaže svom bratu da je prekasno. Uradio je toliko toga kako bi je naterao da potpiše papire za razvod i ona je to sad i uradila. Njihova imena se više neće izgovarati zajedno. Nikad se više neće vratiti u njegov život. Vin joj kaže da ne može da živi bez nje. Priznaje da je pogrešio i neka ga kazni koliko god želi, ali on ne ide odatle bez svoje žene. Ako je ona tvrdoglava, tvrdoglav je i on. Sidi opet zatvori vrata. Vin stoji tu suznih očiju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site