SiddhiVinayak – 297. epizoda – Vin se suprotstavi Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 297. epizoda – Vin se suprotstavi Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 297. epizoda – Vin se suprotstavi Manđiri!
Manđiri daje sok Urvaši. Tera je da ga popije jer je dobar za bebu. Urvaši je podseti da joj je juče rekla da će joj se Gauri izviniti. Traži da Gauri dođe, padne joj na noge i traži oproštaj. Manđiri odbija tu ideju, ali na kraju biva primorana jer Urvaši ne odustaje, inače će otići. Gauri dođe, ali odbije da se izvini. Manđiri je gurne ka Urvaši i ona joj padne na noge. Manđiri joj naredi da se izvini Urvaši. Urvaši pecka iznerviranu Gauri. Praći posmatra krišom.

Sidi probudi neki zvuk pa ustane. Pomisli da je to Vin pa reši da ga istera. Uđe u dnevnu sobu, ali ne zatekne tu nikoga. Pita ko je to. Vin, koji je opet zaspao pred njenim vratima, probudi se začuvši njen uznemireni glas. Pita je kroz vrata da li je dobro i šta se dešava. Sidi iza kreveta ugleda cev puške i prepadne se.

Manđiri tera Gauri da pravi ladoo za Urvaši. Ova se nervira i razmišlja kako Manđiri nije htela da se izvini Urvaši pa je nju gurnula da se izvini za obe. Urvaši se obraduje kad čuje da se pravi ladoo. Nagne se da pomiriše smesu, ali joj pripadne muka i ispovraća se. Manđiri zato baci sav materijal u kantu. Gauri se iznervira, utrošila je dosta vremena spremajući. Manđiri daje vodu Urvaši. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!