SiddhiVinayak – 298. epizoda – Urvaši opljačka vilu Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 298. epizoda – Urvaši opljačka vilu Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 298. epizoda – Urvaši opljačka vilu Kundrinih!
Vin ljutito govori Manđiri: “Nisam mogao biti dobar muž jer sam se fokusirao samo na to da budem dobar sin! Ostao sam muž kukavica sve do sada, ali više ne! Verovao sam svima sem svojoj ženi! Moj brak samo što se nije raspao zbog Urvaši, pa ti danas ipak podržavaš nju umesto mene?! Smisli nešto!”

On potom da Urvaši dva dana da napusti tu kuću jer je za dva dana Sidin rođendan. Obećao je sam sebi da će umiriti i vratiti Sidi za dva dana. Neka spakuje stvari i ode. Ne bude li otišla, on će je izbaciti sa sve stvarima, čak iako to bude značilo da mora da se suprotstavi svojoj majci. Urvaši je napeta. Manđiri nije svejedno.

Sidi proviri van kuće i iznenadi se kad vidi da Vina nema. Zaključi da je otišao kući. Praći je nazove i sve joj ispriča. Da je Urvaši trudna, ali i kako je Vin razgovarao sa Manđiri i Urvaši. Smatra da će sve biti u redu ako se njih dvoje ne budu razdvajali i vrate se zajedno. Međutim, Sidi izjavi da je više nije briga šta Vin radi i misli. To je njegov problem sada. Završi razgovor sa Praći pa prokomentariše kako je umorna od svakodnevne drame, te da je ponekad bolje da čovek sve ostavi za sobom i ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!