SiddhiVinayak – 302. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih sa Vinom!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 302. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih sa Vinom!

By  | 

SiddhiVinayak – 302. epizoda – Sidi se vraća u vilu Kundrinih sa Vinom!
Šankar uspe da se odveže. Zaključuje da ga je sigurno oteo neki producent iz konkurentske kuće. Mora pobeći odatle, Sidi je sigurno sama. Mora stići u bolnicu!

Advokat govori Manđiri da će biti teško da izbavi Urvaši iz zatvora jer je sve protiv nje. Moćiće da je izbavi samo ako Šankar povuče optužbu. Manđiri reši da učini sve kako se beba njenog sina ne bi rodila u zatvoru. Sidi uđe u kući sa sve Vinom u invalidskim kolicima (on je još u komi). Praći i Rađvir su sa njom. Manđiri zabrani Sidi da uđe, a pretvara se da je zabrinuta za Vina. Kaže joj kako samo Vin ima prava da uđe u tu kuću i da se ništa ne bi desilo da ona nije otišla. Sidi odbrusi da se svega seća, ali da njoj nije potrebna njena dozvola da se vrati. Ta kuća je kuća njenog muža i ona je došla sa njim. Manđiri joj blokira put i pita o čemu govori, zašto njenog sina naziva mužem, da li je zaboravila da je potpisala papire za razvod. Pokaže joj papire. Sidi ih uzme i pocepa na sitne deliće. Potom ih baci u vazduh čime zapanji Gauri i Manđiri. Sidi izjavi da su papiri koji razdvajaju Vinajaka i Sidi sada pocepani u komadiće i rećiće joj samo da nikakav komad papira ne može razdvojiti Sidi od njenog Vinajaka. Njihova veza nije nestala čak ni nakon što se druga pojavila u Vinovom životu, pa kakvu onda vrednost tek mogu imati nekakvi papiri. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site