SiddhiVinayak – 303. epizoda – Manđiri dovede Urvaši kući!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 303. epizoda – Manđiri dovede Urvaši kući!

By  | 

SiddhiVinayak – 303. epizoda – Manđiri dovede Urvaši kući!
Gauri u koverti ugleda CD pa ga pusti. Na njemu je snimak Šankara koji uplakano govori da ne može dopustiti da mu se unuk rodi u zatvoru i da povlači optužbe protiv Urvaši. Naravno, to su ga otmičari naterali da kaže. Sidi i ostali su u neverici. Manđiri je zadovojna jer je na sve mislila.

Urvaši počne da igra pred nekim policajcem kako bi ga podmitila. Manđiri naiđe pa je prekori. Kaže joj da je došla da je izbavi. Pokaže joj navodno Šankarevo pismo u kome piše da je oslobađa optužbi. Urvaši se iznenadi što je Šankar pristao i silno obraduje. Impresionirana je Manđirinom veštinom ubeđivanja.

Šankar od otmičara saznaje da je njegovu otmcu naredila osoba ženskog pola i pita se ko bi to mogao biti.

Veče je. Sidi sedi kraj Vina i razmišlja kako joj je sve ovo sa Šankarem, snimkom i njegovim pismom jako čudno. Na snimku nije čak ni pomenuo Vina, niti pitao za njega. Nedostaje joj Šankar, njegova podrška. Ali, ona će zauvek biti uz Vina. Nikad neće otići od njega. Drži ga za mali prst kao u detinjstvu. Moli ga da joj kaže nešto i plače. Praći dođe kod nje, izvini se što je tek tako ušla. Sidi obriše suze i kaže joj da je dobro što je došla. Neka ostane sa Vinom, a ona ide da porazgovara sa Manđiri o Šankaru. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site