SiddhiVinayak – 304. epizoda – Manđiri otkrije Urvaši da je ona kidnapovala Šakara!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 304. epizoda – Manđiri otkrije Urvaši da je ona kidnapovala Šakara!

By  | 

SiddhiVinayak – 304. epizoda – Manđiri otkrije Urvaši da je ona kidnapovala Šakara!
Urvaši iznervirano uleti kod Manđiri u sobu i ospe paljbu po njoj pitajući je šta će biti sa njom kad se Šankar vrati. Izbaciće je na ulicu! Zgrabi nož iz zdele sa voćem i počne da viče da će da abortira bebu. Uperi nož u svoj stomak. Manđiri joj ga izbije iz ruke i otkrije joj da se Šankar neće vratiti u tu kuću sve dok ona to ne bude htela. Nije otišao u London nego ga je ona kidnapovala. Urvaši se zabezekne.

Rađvir i Praći se silno iznenade kad im Sidi ispriča da je našla Šankarev pasoš. Sidi se pita gde je onda on ako u Londonu nije. Rađvir pita zašto bi Manđiri to uradila svom mužu, ona ga voli. Praći mu kaže da on ni ne zna šta je sve Manđiri u stanju da uradi. Rađvir je pita kako to misli. Praći počne, ali je Sidi prekine, nema potrebe sad da pričaju o tome. Moraju da saznaju gde je Šankar. Rađvir pristaje da pomogne.

Manđiri zadovoljno govori Urvaši da planira da se reši Sidi i Vina. Urvaši se šokira. Zavrti joj se u glavi i spusti se na krevet. Manđiri se zabrine. Pita da li da zove lekara. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!