SiddhiVinayak – 313. epizoda – Gauri se udruži sa Kabirom!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 313. epizoda – Gauri se udruži sa Kabirom!

By  | 

SiddhiVinayak – 313. epizoda – Gauri se udruži sa Kabirom!
Manđiri otvoreno obećava Sidi da će pronaći Vina, izvući ga i ubiti. Sidi prihvata izazov i dodaje da će moći samo da razmišlja o njemu, neće moći ni da ga pipne. A u međuvremenu će još i da nađe Šankara i da ga dovede kući.

Gauri napadne Kabira da njoj ispred nosa posluje sa Manđiri, ništa joj nije rekao. Ovaj se pravi nevinašce, ali mu ova kaže da nije glupa. Posavetuje ga da iskoristi veliku šansu koju je dobio. Oni će među sobom silne milione dobiti dok će on samo par hiljada. Ako se njih dvoje udruže mogli bi postati vlasnici celog imetka. Kabir je zbunjen i pita je kako. Gauri mu odgovori da će o tome kasnije, te da želi da je prvo odvede kod Šankara.

Manđiri besni i kudi Urvaši što nije primetila da su Vina njoj ispred nosa izveli iz kuće. Urvaši se seti onog sanduka koji je Rađvir naredio slugama da iznesu. Manđiri je pita kako je mogla da bude tako nepažljiva. Zašto nije zaustavila Rađvira, sigurno je izneo u tom sanduku Vina. Rešena je da ubije Vina. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site