SiddhiVinayak – 43. epizoda - Praći pred Rađvirom ponizi Sidi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 43. epizoda – Praći pred Rađvirom ponizi Sidi!

By  | 

SiddhiVinayak – 43. epizoda – Praći pred Rađvirom ponizi Sidi!
Vin govori Hariju da želi da se osveti Sidi, želi da vidi kako plače. Mnogo je uobražena, slomiće njen ego.

Sidi igra sa Mini na nekom snimanju, U pauzi razgovaraju o Vinu. Mini je pita zašto trpi Vinovo maltretiranje. Ova joj odgovora da mora jer nema para da vrati avans. Mini je pita zašto se on tako ponaša, da ne zna možda da je ona svedok. Sidi smatra da ne zna, inače bi već rekao svojim roditeljima za nju. Ona i Mini ugledaju Praći sa Rađvirom. Praći se uznemiri i okrene. Sidi pođe do nje. Praći se boji da bi njen plan mogao propasti… Ako Rađvir sazna da je ona sestra jedne obične sporedne igračice… Sidi zapravo ode do režisera da ga pita može li Praći doći na audiciju za njegov sledeći projekat, mnogo je talentovana. Režiser je prijateljski nastrojen i pristaje. Pita Sidi kako joj se zove sestra i kaže joj da je slobodno pozove da dođe. S druge strane, Praći traži od Rađvira da se sklone odatle. Rađvir dobija poziv i odlazi da se javi. Sidi priđe Praći i kaže joj da je razgovarala sa režiserom, zove je da ga upozna i da dođe na audiciju. Praći odbija i kaže joj da neće ići sa njom kod režisera, ne želi neku malu ulogu. Rađvir se vrati i pođe do njih dve. Praći se uznemiri, pravi se da se pozdravlja sa Sidi i krišom joj šapuće da ide odatle. Sidi je neprijatno iznenađena njenim ponašanjem. Pođe. Rađvir pita Praći poznaje li tu sporednu igračicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!