SiddhiVinayak – 44. epizoda – Deca gađaju Sidi paradajzom!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 44. epizoda – Deca gađaju Sidi paradajzom!

By  | 

SiddhiVinayak – 44. epizoda – Deca gađaju Sidi paradajzom!
Sidi se obukla u kostim afričkih domorodaca. Hoće da počne da pokazuje plesne korake Vinu. Vin je pita čemu žurba i dodaje da mu je otac rekao da, pošto ga je izvela da igra na ulicu, sad tamo treba da ga i podučava plesu. Izađu napolje. Ona ga pita zašto to radi, zašto joj se sveti. On je upita zašto bi joj se on svetio. Da li mu je ona uradila nešto loše? Sama mu je jednom rekla da igrač ne treba da se stidi i da treba samopouzdano igrati. Hajde sada, neka ona tako igra. Sidi počne da igra nakon što Vin uključi muziku. Ljudi i deca se okupe oko Sidi. Svi joj se smeju. Vin takođe. On pozove decu i nahuška ih da bacaju paradajz na Sidi. Sidi plače i igra. Kaže Vinu da počne da uči korake za svoj film. Vin izjavi da nema šanse, zašto bi naučio taj ples kad vidi da se publici ne sviđa. Taj deo će izbaciti iz filma. Sidi se šokira. On uđe u svoj auto i kaže joj da ona ne ulazi unutra jer će ga zaprljati, obzirom da je sva umazana od paradajza. Potom se odveze. Sidi pada na kolena i neutešno plače.

Vin gađa Sidinu sliku jajima i kaže Hariju da se osvetio Sidi. Dodaje da će je naterati da mnogo plače. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!