SiddhiVinayak – 45. epizoda – Praći se domogne Manđirine poruke!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 45. epizoda – Praći se domogne Manđirine poruke!

By  | 

SiddhiVinayak – 45. epizoda – Praći se domogne Manđirine poruke!
Rađvir nazove Praći i ona mu kaže da će mu nabaviti Manđirinu poruku. Rađvir joj kaže da će onda zaigrati u velikom filmu. Praći se obraduje. Ona potom uzme hranu od Advaita i spakuje je za inspektora. Ode do njega da mu kao da hranu. Inspektor je ponudi da sedne i ode u kuhinju da prespe hranu. Praći počne da traži poruku i napokon je nađe ispod božjeg idola. Silno se obraduje ali poruka padne na pod kad se tu odjednom pojavi inspektor i pita je šta radi tu. Praći ga slaže da je došla da se pomoli pred idolom. Uspe da mu pričom skrene pažnju i opet se domogne poruke. Potom ode.

Šankar obaveštava prisutne da je Rađvir ispunio zadato obećanje. Pokaže im Manđirinu poruku. Vin sav srećan zagrli Rađvira i zahvali mu. Rađvir kaže da je ok, svima je već rekao da ga voli. Šankar kaže kako su mislili da on to neće moći da izvede. Ađit veli da je Rađvir odradio veliki posao za njih. Manbir se takođe zahvali Rađviru i zahvali mu. Vidija kaže da je Rađvir po prvi put uradio nešto dobro za Vina. Šankar izjavi da će zauvek spaliti taj dokaz. Vin se smeši gledajući kako papir gori. On uhvati pepeo sagorelog papira i kaže kako je taj dokaz nestao, ali njegov pepeo mu je jako važan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!