SiddhiVinayak – 46. epizoda – Sidi ima dokaz o Vinovom maltretiranju!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 46. epizoda – Sidi ima dokaz o Vinovom maltretiranju!

By  | 

SiddhiVinayak – 46. epizoda – Sidi ima dokaz o Vinovom maltretiranju!
Vin vuče nogom konopac i tako vuče i Sidi po podu, jer je ona pala. Međutim, u jednom trenutku stane i okrene se. Shvati da Sidi više nije na podu i da se oslobodila konopca. Pogleda je. Sidi se nasmeje. Vin je pita hoće li mu ona to vratiti avans nazad. Sidi mu zadovoljno odvrati da ima ključ svoje slobode. On je njoj pretio, pa može podneti krivičnu prijavu protiv njega. On je pita kakve to gluposti priča. Sidi uzme svoj telefon koji je stajao iza idola i sve snimao. Pokaže mu snimak na kome se vidi kako je maltretira tako što je vuče po podu. Kaže mu kako je taj snimak sasvim dovoljan da bi bio kažnjen i da će njegova porodica postati jako poznata. On se zgrane. Zatraži od nje da mu da taj telefon. Sidi naravno odbija i kaže mu da više neće dolaziti u taj studio i više ne mora da gleda njegovu facu. Ne može je zaustaviti. Ona smelja paradajz i namaže ga na Vinovo lice. Izgrdi ga i doda kako će njegova majka stvarno osećati kao da je rodila beskorisno biće. Zadovoljno izađe iz studija. Ugleda napolju Mini koja je došla po nju i priđe joj. Ova je pita kako je. Sidi odgovori da je dobro i da je snimila Vinovo maltretiranje. Uđu u rikšu. Sidi pokaže Mini snimak. Mini je zgrožena i pita se da li to Vin voli da muči druge. Sidi veli da je dobro to što je ona sada slobodna.
Vin izleti iz studija. Napolju priđe Hariju koji je došao po njega i ispriča mu da je Sidi preokrenula igru u svoju korist. Tera ga da brzo sedne u kola i počnu pratiti Sidnu rikšu. Sidi pokuša da stupi u kontakt sa inspektorom. Mini je pita da li je videla Manđirinu poruku kako gori. Možda ju je Vin samo obmanuo, slagao. Sidi izjavi da je to vrlo moguće. Neće ga poštedeti, mora biti kažnjen. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!