SiddhiVinayak – 47. epizoda – Sidi je prinuđena da proda Vinu snimak!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 47. epizoda – Sidi je prinuđena da proda Vinu snimak!

By  | 

SiddhiVinayak – 47. epizoda – Sidi je prinuđena da proda Vinu snimak!
Sidi ode u policijsku stanicu da nađe inspektora ali joj kažu da on nije tu. Ona taman pomisli kako bi bilo dobro da inspektoru pošalje video, kad dobije poziv od Zainog oca koji je uspaničeno moli da spasi Zai. Sidi ode odatle i uputi se kući. Hari stiže pred pol. stanicu.

Zain tata plače i govori Aniketu da će Zai umreti ako je ne budu operisali. On počne preklinjati Sidi da spasi Zai tako što će nabaviti novac. Sidi obećava da hoće. Pokuša da sakupi novac, ali uspe da skupi nešto malo. Naljuti se na boga što joj ne pomaže.

Vin pokuša da nazove Sidi ali je ona nedostupna. Hari mu kaže da Mane (inspektor) nije u gradu, inače bi Sidi već uradila nešto. Pita ga da pitaju Rađvira za pomoć. Vin mu kaže da zna da mu je Rađvir pomogao oko poruke, ali neka ne zaboravi da je on taj koji ga je i uvalio u nevolju. Hari se slaže i dodaje da svakako moraju nešto preduzeti kako bi došli do Sidi. Vin se napokon seti – nazove Sidinig šefa (Vasima), slaže ga nešto i zatraži mu Sidinu adresu. Ovaj mu kaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!