SiddhiVinayak – 48. epizoda – Saznaje se da je Praći ukrala novac!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 48. epizoda – Saznaje se da je Praći ukrala novac!

By  | 

SiddhiVinayak – 48. epizoda – Saznaje se da je Praći ukrala novac!
Vin govori Sidi da želi dokaz na svom telefonu da pristaje da boravi 10 dana u njegovoj kući. Sidi ga pita da li on to nju ucenjuje. Vin je bocka. Sidi pristane i Vin je snimi kako govori da će ostati 10 dana u vili Kundrinih i da će naučiti Vina bilo kom plesu. Vin izjavi da je to sada gotovo, ostaće tu i igraće onako kako on svira. Tj., želi reći da će ga naučiti bilo kom plesu. Sutradan će se videti, neka spakuje svoje kofere. On potom baci novac u vis i on se razleti svuda po prostoriji. Sidi je šokirana. Vin i Hari odu. Sidi plače. Skupi novac i javi Zainom tati da će doneti novac.

Sidi dođe kući. Savita kaže Aniketu kako je Sidi skupila novac i sad mogu nastaviti dalje lečenje Zai. Sidi kaže da će Zai uskoro ozdraviti. Aniket je pita kako je tako brzo skupila novac. Sidi slaže da treba da otputuje sa svojom plesnom trupom na neki nastup, a da je njen učenik (Vin) trenutno na odmoru pa neće biti problema. Aniket i Savita je ishvale. Sidi ode da se spakuje. Plače. Razmišlja kako im ne može reći istinu, ne može im reći da ide u Vinovu kuću. Obrati se Bogu, kaže kako laže svoje roditelje. Ide da živi sa onim đavolom i ne zna šta će joj on uraditi tamo. Ko zna kako će je mučiti… Uplašena je, ali i ljuta, a ne može ništa da kaže svojima. Mora da je Bog srećan što je vidi u takvom stanju, tako bespomoćnu… Naljuti se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!