SiddhiVinayak – 49. epizoda – Sidi dolazi u vilu Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 49. epizoda – Sidi dolazi u vilu Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 49. epizoda – Sidi dolazi u vilu Kundrinih!
Sidi i Savita grde Praći. Praći viče na njih da ih sve mrzi i da ne želi tu da živi. Želi da diše slobodno i da stvori svoj identitet. Ljuta je na celu porodicu i govori stvari koje ih jako povređuju. Raskida sve veze sa njima. Uzima onaj novac i odlazi. Svi plaču.

Vin gleda na sat. On nacrta nekoliko krugova na tabli. Hari ne razume čemu to. Vin mu govori da Sidi još nema, kasni. Samo neka čeka i gleda kako će je kazniti zbog toga. Nazove je, ali mu ova odbije poziv.

Savita traži od Aniketa da zaboravi sve što je Praći rekla. Aniket plače i govori joj da ga ne podseća na to. Sidi mu kaže da nije lako zaboraviti sve to, ali oni ga mnogo vole i njihov svet se okreće oko njega. Nikad im ništa nije tražio, a oni sve što čine, čine to zato što ih to čini srećnima. Zatraži da joj obeća da se neće nervirati. Aniket obeća. Ona se nasmeši. Kaže im da se čuvaju, uzme blagoslove od njih i ode. Vin je nazove i pita da li se to predomislila. Ona mu odgovori da stiže. Vin joj kaže da već kasni, ali nema veze, čeka je. Pomisli kako bi mogao da je uplaši. Sidi je napeta.

Rađvir vežba. Ljut je jer njegov film još neće izaći. Razmišlja kako je morao da pomogne Vinu zbog Gauri. Dolazi Gauri i pita ga da li je ljut na nju. On se uplaši da ga opet nije čula, pa joj kaže da nije. Gauri mu kaže da je pogrešila u vezi njega i izvini mu se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!