SiddhiVinayak – 5. epizoda – Aniket je hendikepiran!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 5. epizoda – Aniket je hendikepiran!

By  | 

SiddhiVinayak – 5. epizoda – Aniket je hendikepiran!
U vili Kundrinih živi se na viskoj nozi. U toku je luksuzna zabava. Manđiri se sprema u svojoj sobi, elegantna je, sve na njoj je skupo. Do nje dolazi Šankar. On joj, kao nekad, donosi cveće za kosu i stavlja joj ga. Deluju srećno. Dolazi njihova ćerka i Šankar je pita gde su joj braća.

Vin igra fudbal po kiši i blatu, noć je. Ne vidimo lepo njegovo lice. Manđiri nazove Vinovog (Vinajakovog) prijatelja i zatraži od njega da dovede Vina kući, zabava je počela. Prijatelj obavesti Vina o pozivu i on potrči da stigne.

Šankar i Manđiri se pojavljuju na zabavi ruku pod ruku. Šankar je upoznaje sa nekim bitnim čovekom koji pita gde je buduća super zvezda filmske industrije – Vinajak, zbog njega je došao. Manđiri odgovara da samo što nije stigao.

Vin stiže kući u luksuznom autu. Novinari nagrnu, žele da ga slikaju i pitaju nešto. Telohranitelji ih sklanjaju. Manđiri izađe napolje i počne da grdi Vinovog druga što tek sada dolaze. Tera Vina da izađe iz auta. Vin je posluša i Manđiri se šokira kad ga vidi prekrivenog blatom. Vin nonšalantno uđe na zabavu, u dvorište, skine se u bokserice i skoči u bazen kako bi skinuo prljavštinu sa sebe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!