SiddhiVinayak – 50. epizoda – Praći takođe odlazi u vilu Kundrinih!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 50. epizoda – Praći takođe odlazi u vilu Kundrinih!

By  | 

SiddhiVinayak – 50. epizoda – Praći takođe odlazi u vilu Kundrinih!
Vin zavitlava Sidi. Kaže joj da ne kasni i ode. Sluga odvede Sidi u njenu sobu. Ona razgleda. Kaže kako je soba baš velika, veća je od njene kuće. Reši da nazove Praći. Praći baš tada stigne u vilu Kundrinih. Kuća joj se odmah dopadne. Sidi razgovara sa Advaitom preko telefona i laže ga. Pita ga potom da li je kući sve u redu. On potvrdi da jeste i kaže joj da ne brine.
Praći pita slugu za Rađvira.
S druge strane, Sidi traži od Advaita da nađe Praći. Advait veli da će se on i Savita snaći. Prekidaju razgovor.
Gauri ode do Sidi i predstavi joj se. Sidi je pita kuda da prođe da bi stigla do vrta. Gauri veli da je, kad se udala, imala običaj da se izgubi u toj kući. Doda da je i Vin takođe nov tu i da je ranije živeo u selu sa stricem, i to 14 godina, dok su njegovi živeli tu. Sidi kaže da je možda zato njegov engleski tako loš. Gauri potvrdi i doda da je Vin dobra srca. Sidi kobajagi potvrđuje i za sebe ironično dodaje da je Vin baš čista srca.
Vin govori Hariju da Sidi ne zna sa kim se zakačila. Neće je poštedeti. Ispriča mu svoj plan.
Rađvir napokon dođe do Praći i izvini joj se, te doda da je vežbao. Praći mu odvrati da to ne znači da ona treba da ga čeka. Rađvir se opet izvini i kaže joj da pusti sada to. Pita je kako joj se sviđa njegova kuća. Praći puna sebe odgovara da je kuća mala, ali lepa, te da je njena kuća mnogo veća. Pozove ga da kobajagi pođe sa njom u London da mu pokaže. On joj udeli kompliment. Potom dobije poziv i udalji se kako bi se javio. Praći je oduševljena kućom i pravi selfije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!