SiddhiVinayak – 51. epizoda – Sidi slučajno legne pored Vina!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 51. epizoda – Sidi slučajno legne pored Vina!

By  | 

SiddhiVinayak – 51. epizoda – Sidi slučajno legne pored Vina!
Rađvir i Praći flertuju jedno s drugim. Oboje u sebi misle kako su ulovili bogataša/bogatašicu. Praći potom ode.

Svi su za stolom i razgovaraju o svojim planovima. Rađvir veli da Vin ima u planu žurku, pa je rešio da ostane sa njim. Vin kaže da će to biti uobičajena žurka. Dodaje da je sada i Sidi sa njima pa će proslaviti. Sidi im se priključi za stolom. Prilično je gladna. Vin joj skloni tanjir i kaže joj da ona posti. Gauri joj nudi “khichdi” koji je spremila za sebe pošto i ona posti. Vin u to jelo krišom doda čili papričice i kaže Sidi da jede. Sipa joj u tanjir i pita je kako kuva Gauri. Napuni joj tanjir. Sidi mu kaže da joj ne sipa više, ali joj Vin kaže da se ne stidi i da lepo jede. Sidi je iznenađena njegovim ponašanjem. Uzme zalogaj i suze joj pođu na oči od ljutine. Gauri je pita šta je bilo, zar joj se ne sviđa hrana. Sidi ne zna šta da kaže. Vin se pravi fin i pita Gauri kako bi Sidi mogla da se ne sviđa njena hrana. Sidi biva prinuđena da nastavi da jede. Počne da kašlje i štuca. Gauri se zabrine, ali Vin opet smisli neki izgovor. Kad svi ustanu od stola i odu, ustane i ljutita Sidi. Vin je zaustavi i upozori da idući put bolje razmisli kad pomisli da mu naudi. Biće bolje po nju. Potom ode.

Vin na tabli precrtava prvi dan i govori sam za sebe da je Sidi lažno svedočila protiv njega i on ju je kaznio. Sutradan će to biti dupla kazna i dupla zabava. Neka se odmara (Sidi) koliko hoće. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!