SiddhiVinayak – 52. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 52. epizoda

By  | 

SiddhiVinayak – 52. epizoda
Praći večera sa svojom drugariom i ogovara svoju porodicu. Prijateljica je savetuje da se vrati kući. Praći joj kaže da joj ne govori to, ne može tamo da živi. Ova je pita hoće li dobiti na lutriji, gde će odsesti. Praći dobije poziv od Rađvira. On je pita gde je. Praći laže da je ispred nekog fensi kluba, trebalo bi da je već poznaje za toliko. Rađvir kaže kako se nada da uživa. Praći negira i dodaje da bi trebalo da vidi kakva je tu hrana, živi užas. Rađvir je pita da li da joj se pridruži. Ova mu odgovara da želi malo vremena za sebe. Rađvir joj kaže da dođe kod njega ili će on otići u njen hotel. Praći govori da će doći kod njega, te doda da je sve pripremila i uskoro će mu organizovati zabavu u njenom novom bungalovu. Nakon toga, Praći nazove Savita, ali joj se ova ne javi. Pomisli kako ne želi nikakve veze sa njima. Savita govori Aniketu da ne brine. Aniket veli da je Praći napustila njihovu kuću… Rastuže se… Aniket doda kako su oni odgovorni za to, možda stvarno nisu razumeli Praćine potrebe… Advait im govori da je Praći ljubomorna na Sidi i da su njene potrebe nezajažljive, te da se stidela da ih naziva svojom porodicom. Počne ih tešiti. Aniket odgovara da deca možda napuštaju roditelje, ali roditelji ne mogu nikad napustiti svoju decu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!