SiddhiVinayak – 56. epizoda – Savita stiže u vilu Kundrinih, traži Sidi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 56. epizoda – Savita stiže u vilu Kundrinih, traži Sidi!

By  | 

SiddhiVinayak – 56. epizoda – Savita stiže u vilu Kundrinih, traži Sidi!
Praći se krije od Sidi. Razmišlja kako Rađvir može dobiti bilo koju devojku, ali ona ne sme izgubiti Rađvira, mora ga osvojiti zauvek.

Vin dođe do Sidi i zaustavi je. Ona plače i govori mu da se predomislila. Pobedio je – povućiće svedočenje. Vin joj traži da to uradi istog trena i daje joj papire da ih potpiše. Tu piše da ona povlači svedočenje. Tako će svi optužbe protiv njega biti povučene i sve će se završiti. Oboje će biti slobodni. Sidi se seti Zai i Aniketovih reči. Pocepa one papire i pokuša da pobegne. Vin je uhvati. Sidi ga moli da je ne tera da igra. Vin je počne grditi i tera je da dođe – ljudi čekaju njen ples. Ona pođe sa njim. Praći se iznenadi kad ugleda Sidi sa Vinom.

Vin predstavi prisutnima Sidi kao zabavljačicu i instruktorku plesa. Jedan momak ga pita da li mu je Sidi devojka. Vin zavitlava Sidi i odgovara da je ona samo njegov guru, terala ga je da igra, a sad će igrati malo ona. Praći razmišlja kako Sidi igra po ovakvim zabavama i tako zarađuje novac. Vin razmišlja kako bi trebalo da se Sidi zaustavi, još uvek ima vremena. Sidi ugleda Advaita i stavi veo na glavu, da je ne bi prepoznao. Vin razmišlja kako je Sidi spremna da istrpi ovo poniženje, radije nego da povuče svedočenje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!