SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva!

By  | 

SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva!
Vin ugleda Savitu sa sprata i nasmeši se. Kaže Hariju da pogleda, Savita je došla da ga vidi. Hari mu otkrije da je to Sidina mama. Vin se zgrane. Pomisli kako to onda znači da je učiteljica Sidu u stvari njegova Sidi. Pogleda u Sidi koja nevoljno pleše. Priseti se male Sidi i njihovog detinjstva. Odmah potom naredi Hariju da zaustavi Savitu jer će nastati katastrofa ako bude videla Sidi. Hari ga pita kako to misli. Vin mu kaže da je Savita majka njegove Sidi. Kaže Hariju da brzo ode i zaustavi je. Hari veli kako je on sam želeo da Savita vidi Sidi. Vin negira i tera Harija da ode i kaže Saviti da nije ona pozvana. Vin pogleda potom u Sidi i siđe dole. Savita je u gomili, i dalje pogledom traži Sidi. Vin dojuri do Sidi i rastera muškarce koji se muvaju oko nje, guraju je i bacaju novac na nju. On je podigne, te je prebaci preko ramena i odvede u neku sobu na spratu. Zaključa je tamo. Ona mu viče da otvori vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vin požuri do Savite. Hari povede Savitu u stranu i kaže joj da njena ćerka nije tu. Ona ga pita gde je onda, kako to misli. Hari laže da nije došao nju da pozove, napravio je grešku. Vin ugleda Savitu s leđa i priđe joj. Priseti je se iz detinjstva i oči mu se napune suzama. Počinje “Apne to apne hote hai” pesma. Vin posegne rukom ka njenom ramenu ali se zaustavi jer se setio kako je nedužan uhapšen zbog Zai. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!