SiddhiVinayak – 6. epizoda – Sidi uspe zaraditi novac za očevu injekciju!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 6. epizoda – Sidi uspe zaraditi novac za očevu injekciju!

By  | 

SiddhiVinayak – 6. epizoda – Sidi uspe zaraditi novac za očevu injekciju!
Režiser kaže Sidi da je u pitanju opasna scena, neće moći da je uradi. Sidi insistira. Ona devojka, Mini, pita Sidi da li je poludela. Producent joj zahvaljuje. Sidi pita hoće li dobiti istog dana novac. Ovaj odgovara da hoće. Pošalje je da se spremi. Prisutne devojke počnu ogovarati Sidi. Mini sve sluša i besni. Okrene se ka devojkama i kaže im da one pojma nemaju šta će Sidi novac i zato je bolje da ćute. Sidi nazove Savitu i kaže joj da će imati novac za dva sata. Savita je emotivna, silno se obraduje. Ona kaže doktoru da može dati injekciju njenom mužu, njena ćerka će doneti novac. Praći i njen brat su takođe srećni. Brat kaže da je znao da Sidi za oca sve može uraditi.

Sidi počne igrati uz pesmu “Taal se taal mila” dok oko nje ukug gori vatra. Snimaju je. Tu po prvi put jasno ugledamo njeno lice. Izgleda jako lepo u crvenom. Mini je zabrinuta za nju. U jednom trenuku, Sidi padne blizu vatre i opeče se. Svi se uzbune, snimanje je prekinuto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!