SiddhiVinayak – 62. epizoda - Pojavljuje se Bupendra!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 62. epizoda – Pojavljuje se Bupendra!

By  | 

SiddhiVinayak – 62. epizoda – Pojavljuje se Bupendra!
Manđiri kaže Sidi da slobodno povuče Vinu uši ako uradi nešto pogrešno. Pokloni joj idol Ganpatija. Sidi prokomentariše kako Bog sigurno nije zadovoljan njome. Manđiri je pita zašto, da li je nešto ljuta na njega. Želi da joj ispriča šta je u pitanju. Sidi veli kako je Bog bio nepravedan prema njenoj porodici, ali njena majka veruje u njega. Manđiri joj kaže da Bog nije loš, nego ljudi greše. Sidi pomisli na Vina. Manđiri joj zatraži da se nasmeši. Sidi joj kaže da govori kao njena majka. Manđiri se iziritirala koža ispod zavoja pa joj je neugodno. Sidi predlaže da joj skine zavoj. Vin razmišlja kako da je zaustavi. Ode do njih dve i spreči Sidi u tome. Manđiri veli kako je ona rekla Sidi da joj skine zavoj, ali Vin i dalje ne dopušta. Sidi ponovo veže zavoj i naljuti se na njega. Manđiri odvede Sidi do Ađita i Biđli. Oni su iznenađeni zbog Manđirinog zavoja pa im ova govori da je imala mali incident, ali da je dobro. Predstavi Sidi Ađitu. Ađit je prepozna kao devojku koju je zamalo udario i seti se kako su se posle videli u bolnici. Vin razmišlja kako je baš zaglibio. Manđiri veli da je Zai primljena baš u tu bolnicu i pita Sidi poznaje li je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site