SiddhiVinayak – 69. epizoda – Sidi je zarobljena u požaru!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 69. epizoda – Sidi je zarobljena u požaru!

By  | 

SiddhiVinayak – 69. epizoda – Sidi je zarobljena u požaru!
Praću ukrade flašu piva. Ugleda Manđiri i zabrine se da je ova ne vidi. Vin gleda onu Sidinu minđušu, tužan je. Manđiri odjuri do njega i kaže mu da je Šankar prekršio obećanje koje joj je dao – poslao je nekoga da ubije Sidi. Tera ga da ide da je spasi. Vin panično pokušava da nazove Sidi. Pošto je Sidin telefon kod Savite, ona vidi da to zove Vin i reši da se ne javi. Vin govori Manđiri da se Sidi ne javlja. Praći ih čuje. Manđiri kaže kako je Šankar namerno poslao Sidi nekud i ponovo tera Vina da ode do nje i da je spasi. Vin veli da je obećao Sidi da neće dozvoliti da joj se desi nešto loše. Manđiri se moli za Sidi. Vin ode. Praći kaže sama za sebe kako Šankar hoće da ubije Sidi, trebalo bi da joj kaže to. Pokuša da nazove Sidi, ali ne uspeva ni ona da stupi u kontakt sa njom. Pomisli kako će i njenoj priči doći kraj ako Kundrini saznaju istinu o njoj. Trebalo bi da ovu situaciju okrene u svoju korist, mora smisliti nešto. Dolazi Rađvir i pita je koga sada želi da prevari. Praći odgovara da planira da ga načini bogatim čovekom. Otkrije mu da je Šankar poslao bandite da ubiju Sidi, a da je Vin otišao da je spasi. Predlaže mu da iskoristi priliku i ubije Vina. Rađvir je pita da li je poludela. Praći veli da niko neće posumnjati u njega, neće ništa dobiti od imetka ako im se Vin ne skloni sa puta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site