SiddhiVinayak – 7. epizoda – Savita i Sidi i Manđiri i Vin planiraju da posete SidiVinajak hram!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 7. epizoda – Savita i Sidi i Manđiri i Vin planiraju da posete SidiVinajak hram!

By  | 

SiddhiVinayak – 7. epizoda – Savita i Sidi i Manđiri i Vin planiraju da posete SidiVinajak hram!
Pandit traži od Šankara i Manđiri da dovrše “mannat” tako što će posetiti SidiVinajak hram. Oni postanu napeti. Šankar pita pandita da organizuje glavnu molitvu kući i doda da posvećenost dolazi iz srca, mesto nije bitno.
Kasnije, on i Manđiri iseku tortu, godišnjica im je. Šankar odrecituje nešto. Zahvali svima što su došli, a potom objavi da izlazi Vinov prvi film. Rađvir je ljubomoran. Šankar zagrli Vina i kaže kako je to poklon za njegovu ženu. Manđiri mu zahvali. Svi aplaudiraju. Manđiri pita Vina gde je njegov poklon. On joj kaže kako će početi da igra kad ga vidi. Ode i zatraži od di-džeja da pusti muziku. Svi zaigraju.

I, dok se kod Kundrinih svi lepo provode i uživaju, Sidi dovodi svog nepokretnog oca kući. Naizmenično nam prikazuju atmosferu u jednom i drugom domu. Aniket upita Sidi čemu potreba da troši toliki novac na njega. Sidi odgovara da je to itekako potrebno. Aniket joj kaže kako je čuo priče koje kruže unaokolo i želi da zna odakle joj novac za njegovu terapiju. Sidi odgovara da joj je stigla plata. Aniket ugleda opekotinu na njenoj ruci. Ona pokuša da skrene temu, ali joj on zatraži da mu pokaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!