SiddhiVinayak – 8. epizoda – Sidi i Vin su na korak jedno od drugog!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 8. epizoda – Sidi i Vin su na korak jedno od drugog!

By  | 

SiddhiVinayak – 8. epizoda – Sidi i Vin su na korak jedno od drugog!
Rađvir je dao kameru sa slikama Šankaru i ovaj se čudi i pita ko je devojka koja je uslikana sa Vinom. Rađvir odgovara da ne zna, te da je ta devojka došla prethodno veče da se vidi sa Vinom, a šta se tu dešava i kakva je veza među njima to ne zna. Pretvara se da je i sam zabrinut za Vinovu reputaciju i laže kako mu je slike prebacio neki novinar. Šankar mu daje puno novca kako bi ga navodno dao novinaru i tako sprečio objavljivanje slika. Rađvir uzme i ode. Šankar se pita šta to Vin radi.

Vin je kraj bazena, radi sklekove dok mu neka devojka sedi na leđima. Zaposleni muškarci blenu u tu devojku. Šankar nazove Vinovog prijatelja i naredi mu da dovede Vina. Ona devojka na engleskom hvali Vinovo zategnuto telo. Vin je svestan svog dobrog izgleda. Prijatelj obavesti Vina da ga traži otac i ovaj nekako na engleskom kaže devojci da se brzo vraća. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!