SiddhiVinayak – 83. epizoda - Praći pokaže svima Gaurinu tetovažu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 83. epizoda – Praći pokaže svima Gaurinu tetovažu!

By  | 

SiddhiVinayak – 83. epizoda – Praći pokaže svima Gaurinu tetovažu!
Sidi pojuri kako bi videla gde je bokal zatrovane vode. Vin pođe za njom. Sidi ugleda Manđiri kako samo što ne popije tu vodu. Ona vikne njeno ime i prospe joj vodu. Zatraži da se ceo bokal prospe. Svi se pitaju šta joj je. Vin je pita da li je poludela, zašto prosipa vodu. Sidi ugleda guštera pa slaže da ga je videla kako ulazi u rezervoar sa vodom. Sluga veli da je rezervoar pokriven. Sidi kaže da ga je ona videla. Gauri kaže da ona nije videla. Sidi dodaje da je prvo otišla kod Vina a posle došla i tu da vidi i ostatak porodice. Kaže Vinu da je može otpustiti ako hoće, ali je ona to uradila zarad dobrobiti porodice. Manđiri joj veruje. Pohvali je i doda kako je podseća na nekoga. Natera Vina da se i on zahvali Sidi. Praći pomisli kako je Ridi vrlo pametna. Vin pozove Sidi u njegovu sobu. Sidi razmišlja kako će Vin sad da je grdi što mu je upala u sobu. Ode kod njega. Vin je pita zašto je upala u njegovu sobu. Sidi laže kako je došla da bi ga sprečila da popije zagađenu vodu. Vin je pita šta su joj značile one reči. Ona ga opet nešto slaže. Vin je pita da li je ona luda ili njega pravi ludim. Sidi ga pita da joj on kaže šta bi onda mogle značiti te njene reči. Vin joj kaže kako ništa ne može postati od nje i da ne sme više da mu ulazi u sobu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!