SiddhiVinayak – 84. epizoda - Sidi i Vin zajedno menjaju gumu na kolima!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 84. epizoda – Sidi i Vin zajedno menjaju gumu na kolima!

By  | 

SiddhiVinayak – 84. epizoda – Sidi i Vin zajedno menjaju gumu na kolima!
Manđiri insistira da Vin odveze Sidi kući i on na kraju pristane. Pođu. U kolima, Vin prokomentariše kako su žene uspele da stignu na mesec, a Ridi ne može sama ni kući da ode. Sidi ga pita zašto to nije rekao pred Manđiri. Vin u sebi razmišlja kako bi je otpustio, ali ona uvek ima neki dobar odgovor i ispadne da je u pravu, tako da čak ne može ni da je izgrdi. On naglo skrene i cvet sa idola u kolima padne. Vin nastavi da vozi. U jednom trenutku im se sudare ruke jer Vin pođe ka menjaču, a Sidi da podigne cvet. Vin joj prebacuje. Sidi mu objašnjava da je samo htela da uzme cvet. Izvini mu se. Vin kaže kako je ona rekla da nije kao druge devojke. Puste radio i počnu menjati ljubavne pesme. Počnu se raspravljati i oko toga. Na kraju im se još i pokvari auto. Vin kaže Sidi da pogleda šta se desilo zbog nje. Sidi pita zašto, to se možda desilo i zbog njega. Tera ga da zameni gumu. Vin uzme gumu i savije se da je zameni. Sidi gleda pust put i razmišlja kako nema nikoga i kako je to dobra prilika da ga ubije. Uzme neki alat i počne mu se šunjati iza leđa, kako ga ba udarila po glavi. Vin odjednom vikne. Posekao se. Sidi se uplaši i ispusti alat. Vin se okrene pa je pita šta to radi. Sidi laže da je htela da mu pomogne. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!