SiddhiVinayak – 9. epizoda - Vin traži od Sidi da mu da 1 rupiju!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 9. epizoda – Vin traži od Sidi da mu da 1 rupiju!

By  | 

SiddhiVinayak – 9. epizoda – Vin traži od Sidi da mu da 1 rupiju!
Manđiri i Savita se ne vide. Manđiri ugleda tezgu za kojom je nekada radila njihova poznanica i seti se kako je tu stajala sa Savitom. Sada tu radi neki čovek. Ona se raspituje za tu ženu i još nekoga ko je radio za nekom drugom tezgom.
Sidi ostaje van hrama, dok Savita i Zai nastave dalje. Sidi je stavila slušalice i sluša muziku. Manđiri i Vin prođu pored nje. Pomole se u hramu. Na tom mestu se pojavljuje i onaj producent kod koga je radila Sidi i kaže Sidi kako je došao tu kako bi pronašao glavnu glumicu za svoj film, te da zahvaljuje Bogu jer je čuo njegove molitve – ona će biti glavna junakinja. Sidi odgovara da ona ne zna da glumi, ona je samo pomoćna igračica. Producent joj na to kaže da je talentovana, a on od ljudi pravi zvezde. Uhvati je za ruku i doda kako joj je potreban “godfather” (“god” – bog i “father” – otac, što u prevodu znači kum – prim.prev.), mora izaći sa njim na večeru. Sidi se njegova prisnost ne sviđa, izvlači ruku iz njegove i kaže mu da u Boga ne veruje, a oca već ima. Neka dođe on kod nje kući na večeru – njena majka odlično kuva. Taman da upozna njene. Producent je pita ko još večera kod kuće i ponavlja da želi da izađu na večeru kako bi proslavili. Sidi odgovara da će onda kad dođe kod nje kući shvatiti da ona nije takav tip devojke. Ona veruje u sebe i u blagoslove njenih roditelja, neka nađe neku drugu glumicu za svoj film. Ovaj ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!